Madplan uge 13, 2017

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Fyldt svinemørbrad

Mørbrad fyldt med chorizo, pesto og mozarella. Serveres med ovnstegte kartofler og whiskysauce.

Onsdag

Laks med brød

Røget laks med dild, godt brød og smør.

Torsdag

Kyllingspyd

Grillspyd med kyllingstykker, peberfrugt og løgbåde - pensles med barbecuemarinade. Grilles og serveres med ris og/eller brød og blandet salat.

Fredag

Thai-deller i grøn karry

Små kødboller af hakket svinekød med chili og hvidløg, serveret med grønne bønner i grøn karrysauce med kokosmælk og ingefær.

Lørdag

Tarteletter med høns og asparges

Traditionelle tarteletter med hønsekød og asparges i hvid sauce.

Søndag

Saltimbocca

Ruller af kalveschnitzel med fyld af frisk salvie, omviklet med lufttørret skinke. Hertil pasta.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links