Madplan uge 20, 2017

Mandag

Madtærte med porre og bacon

Madtærte med fyld af ristet bacon, sauterede porrer og halve sherrytomater.

Tirsdag

Carpaccio di carne

Rå-marineret oksekød med rucula og parmesan

Onsdag

Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller med aspargeskartofler og persillesovs.

Torsdag

Pitabrød med kylling

Pitabrød med kyllingstrimler, salat og dressing.

Fredag

Squash-linguini med kødboller

Linguini (tynd "spaghetti") af squash (skæres lettest på et mandolinjern). Serveres med kødboller af oksekød i enkel tomatsauce. Rundes af med frisk basilikum og høvlet parmesan.

Lørdag

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

Søndag

Pulled Pork

Langtidsstegt "plukket" svinekam vendt i barbecuesauce, serveret i hjemmebagt bolle med cole slaw.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links