Madplan uge 34, 2017

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Take-out

Nogle gange tillader tid og situation bare ikke at man skal i køkkenet :-)

Onsdag

Squash-linguini med kødboller

Linguini (tynd "spaghetti") af squash (skæres lettest på et mandolinjern). Serveres med kødboller af oksekød i enkel tomatsauce. Rundes af med frisk basilikum og høvlet parmesan.

Torsdag

Wienerschnitzel

Med brasede kartofler

Fredag

Vegetarisk wok

Lynstegte grøntsager (fx peberfrugt, gulerødder, forårsløg, porre, ingefær, hvidløg, frisk chili) stegt i wok sammen med ægnudler. Serveres med fx mini-forårsruller.

Lørdag

Tagliata

Grillet eller stegt oksekød (fx mørbrad eller filet), serveret i tynde skiver på bund af rucula. Hertil fx kartofler og tomat.

Søndag

Hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg med flødekartofler.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 561 uger

  1. Grill, diverse (118)
  2. Hjemmelavet pizza (99)
  3. På café eller restaurant (94)
  4. Wok med kylling (85)
  5. Hamburger med bacon (80)
  6. Lasagna al forno (62)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (59)
  8. Spaghetti Carbonara (58)
  9. Risotto (50)
  10. Italiensk "tapas" (49)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links