Madplan uge 18, 2018

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Kyllingesalat

Blandet grøn salat med stegt kyllingebryst. Serveres med godt brød.

Onsdag

Bruschetta med kyllingsalat

Stor skive ristet landbrød med salat, kyllingstrimler, sprød bacon og let dressing.

Torsdag

Madtærte med porre og bacon

Madtærte med fyld af ristet bacon, sauterede porrer og halve sherrytomater.

Fredag

Wok med svinekød

Svinemørbrad i strimler, lynstegt i wok sammen med strimlede peberfrugter, løg, hvidløg og chili. Hertil nudler eller ris.

Lørdag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Søndag

Polpettone (Italiensk farsbrød)

Italiensk farsbrød af hakket oksekød, brød, finthakket løg, hvidløg og revet parmesan. Vendt i rasp og bagt i tomatsauce.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links