Madplan uge 22, 2018

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Onsdag

Take-out

Nogle gange tillader tid og situation bare ikke at man skal i køkkenet :-)

Fredag

Steak med Hasselbach kartofler og bagte grøntsager

Steak of mørt oksekød, serveret med Hasselbach kartofler og bagte grøntsager (tomat, peber e.l.)

Lørdag

Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller med fyld af hakket svinekød, fintstrimlet gulerod, chil, hvidløg m.m.

Søndag

Penne al forno (ala Ask)

Pasta penne i tomatsauce med små kødboller, grillet rødløg og peberfrugter, chili og hvidløg. Gratineret i ovnen med friskrevet parmesan. Hertil hvidløgsbrød.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 605 uger

  1. Grill, diverse (132)
  2. På café eller restaurant (108)
  3. Hjemmelavet pizza (104)
  4. Wok med kylling (92)
  5. Hamburger med bacon (85)
  6. Lasagna al forno (66)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (65)
  8. Spaghetti Carbonara (61)
  9. Italiensk "tapas" (55)
  10. Risotto (54)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links