Madplan uge 28, 2018

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Pitabrød med kylling

Pitabrød med kyllingstrimler, salat og dressing.

Onsdag

Barbecuekoteletter

Svinekoteletter marineret i spicy barbecuesauce, serveret med ratatouille og ris.

Torsdag

Pulled Pork

Langtidsstegt "plukket" svinekam vendt i barbecuesauce, serveret i hjemmebagt bolle med cole slaw.

Fredag

Carpaccio di salmone (laks)

Røget laks serveret som carpaccio med rucula, parmesam, citron og olivenolie. Hertil lunt ciabattabrød.

Lørdag

Cæsarsalat

Salat med stegt kylling, romaine salat, brødcroutoner og parmesan.

Søndag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links