Madplan uge 6, 2018

Mandag

Kartoffel/porresuppe

Suppe af kartofler, porrer, løg og hønsebouillon. Rundes af med fløde og toppes med sprøde bacontern og et lille drys persille.

Tirsdag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Onsdag

Karrygryde med kylling

Kyllingbryst, løg, peberfrugt og hvidløg i spicy karrysauce. Serveres med ris.

Torsdag

Tun-mousse med hjemmebagt brød

Tun, agurk, æg, creme fraiche og en knivspids karry. Serveret med hurtige hjemmebagt fladbrød.

Lørdag

Hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg med flødekartofler.

Søndag

Lasagna al forno

Traditionel lasagna kødsauce lavet med lidt hakket oksekød, løg, hvidløg, finthakket gulerod og masser af hakkede flåede tomater.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 609 uger

  1. Grill, diverse (132)
  2. På café eller restaurant (109)
  3. Hjemmelavet pizza (105)
  4. Wok med kylling (92)
  5. Hamburger med bacon (85)
  6. Lasagna al forno (66)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (66)
  8. Spaghetti Carbonara (61)
  9. Italiensk "tapas" (55)
  10. Risotto (54)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links