Madplan uge 20, 2019

Mandag

Carpaccio di carne

Rå-marineret oksekød med rucula og parmesan

Tirsdag

Kamfilet med spanske kartofler

Ovnstegt kamfilet med stegte kartofler vendt i spicy tomatsauce.

Onsdag

Cæsarsalat

Salat med stegt kylling, romaine salat, brødcroutoner og parmesan.

Torsdag

Boller i karry

Kødboller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Serveret i stærk karrysauce med kogte ris.

Fredag

Hjemmelavet pizza

Favorit-toppings; oksekød/chili - parmaskinke/rucula - chorizo/jalapenos

Lørdag

Wok med oksekød

Oksestrimler, løg, hvidløg, ingefær, chili og peberfrugt i strimler. Serveres med ris eller ægnudler.

Søndag

Pulled Pork

Langtidsstegt "plukket" svinekam vendt i barbecuesauce, serveret i hjemmebagt bolle med cole slaw.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 665 uger

  1. Grill, diverse (144)
  2. På café eller restaurant (126)
  3. Hjemmelavet pizza (113)
  4. Wok med kylling (95)
  5. Hamburger med bacon (92)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (72)
  7. Lasagna al forno (70)
  8. Spaghetti Carbonara (64)
  9. Italiensk "tapas" (63)
  10. Risotto (61)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links