Madplan uge 46, 2019

Tirsdag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Onsdag

Sandwich med oksekød

Grillet ciabatta med tynde skiver af oksekød (fx oksemørbrad), mozarella samt tynde strimler af peberfrugter.

Torsdag

Hotdog - gourmet-style

Hjemmebagte hotdog-brioche-brød med oksekødspølse, syltet fennikel, estragon-mayo og saltede kartoffelchips.

Fredag

Quesadillas

Pandestegte tortillapandekager med fyld af kylling eller hakket oksekød, peberfrugt, løg, tomat, jalapenos, salsa og ost.

Lørdag

Penne al forno (ala Ask)

Pasta penne i tomatsauce med små kødboller, grillet rødløg og peberfrugter, chili og hvidløg. Gratineret i ovnen med friskrevet parmesan. Hertil hvidløgsbrød.

Søndag

Hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg med flødekartofler.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 665 uger

  1. Grill, diverse (144)
  2. På café eller restaurant (126)
  3. Hjemmelavet pizza (113)
  4. Wok med kylling (95)
  5. Hamburger med bacon (92)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (72)
  7. Lasagna al forno (70)
  8. Spaghetti Carbonara (64)
  9. Italiensk "tapas" (63)
  10. Risotto (61)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links