Madplan uge 43, 2020

Mandag

Cæsarsalat

Salat med stegt kylling, romaine salat, brødcroutoner og parmesan.

Tirsdag

Aubergineruller med ricotta

Ruller af aubergine (og/eller squash) med fyld af ricotta, parmesan, mozzarella og persille. Gratineresi ovnen sammen med godt krydret tomatsauce. Serveres med hjemmelavet hvidløgsflute.

Onsdag

Wok med oksekød

Oksestrimler, løg, hvidløg, ingefær, chili og peberfrugt i strimler. Serveres med ris eller ægnudler.

Torsdag

Spaghetti med laks

Spaghetti med røget laks i sauce af fløde og chili.

Fredag

Thai-deller i grøn karry

Små kødboller af hakket svinekød med chili og hvidløg, serveret med grønne bønner i grøn karrysauce med kokosmælk og ingefær.

Lørdag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Søndag

Sheppards Pie

Stegt hakket oksekød, løg og paprika i ovnfast fad dækkes med kartoffelmos. Drysses med paprika og bages i ovnen til toppen er sprød.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links