Madplan uge 44, 2020

Mandag

Mørbradbøffer med bløde løg

Små bøffer af svinemørbrad, masser af stegte bløde løg, samlet i en \"let\" sauce af fløde. Serveret på godt rugbrød.

Tirsdag

Lakseruller med salat

Røget laks, flødeost og rucula rullet i hvedetortillas. Serveret med blandet salat samt rejer og limebåde på spyd.

Onsdag

Kalvecouvette

Grillet eller ovnstegt kalvecouvette serveret med smørbagte kartofler vendt i persille.

Torsdag

Sandwich med oksekød

Grillet ciabatta med tynde skiver af oksekød (fx oksemørbrad), mozarella samt tynde strimler af peberfrugter.

Fredag

Tarteletter med høns og asparges

Traditionelle tarteletter med hønsekød og asparges i hvid sauce.

Lørdag

Hjemmelavet pizza

Favorit-toppings; oksekød/chili - parmaskinke/rucula - chorizo/jalapenos

Søndag

Medisterpølse

Traditionel stegt medisterpølse med kogte kartofler og skysauce.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 889 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (153)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (89)
  10. Italiensk "tapas" (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links