Madplan uge 2, 2019

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Tomatsuppe

Tomatsupper lavet på sauterede peberfrugter, løg, tomat og rød chili. Her i en smule kogt pasta. Serveres med godt brød.

Torsdag

Kyllingesalat

Blandet grøn salat med stegt kyllingebryst. Serveres med godt brød.

Fredag

Svinemørbrad med nye kartofler

Grillet svinemørbrad med kogte nye kartofler, vendt med smør og frisk persille.

Lørdag

Karrygryde med kylling

Kyllingbryst, løg, peberfrugt og hvidløg i spicy karrysauce. Serveres med ris.

Søndag

Cannelloni

Ruller af pastaplader med fyld af oksekød, tomat, løg og hvidløg. Gratineres i ovnen og serveres med friskrevet parmesan.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 649 uger

  1. Grill, diverse (142)
  2. På café eller restaurant (120)
  3. Hjemmelavet pizza (112)
  4. Wok med kylling (94)
  5. Hamburger med bacon (90)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (70)
  7. Lasagna al forno (69)
  8. Spaghetti Carbonara (63)
  9. Italiensk "tapas" (61)
  10. Risotto (58)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links