Retter & opskrifter

Her kan du gå på opdagelse i vores "menukort", søge på basis af hovedingredienser, popularitet hos os m.v.

Andebryst med rødkål og persillekartofler

Sprødstegt andebryst med klassisk tilbehør som rødkål, kogte kartofler vendt i hakket persille, andeskysauce og lune taffelchips.

12 gange, senest uge 51, 2017

B.L.T. sandwich

Klassisk sandwich med bacon, salat og tomat. Samlet i lyst sandwichbrød med Hellmann's mayonaise.

40 gange, senest uge 32, 2018

Bagt kartoffelmos

Kartoffelmos blandes med rød peberfrugt i små tern, sprødstegt bacon i små tern, samt salt, peber og paprika. Bages i ovnen i små ramakiner.

26 gange, senest uge 13, 2016

Bagte kartofler med fyld

Bagte kartofler med fyld af fx bacon, forårsløg, hakket rød peber, m.v.

3 gange, senest uge 2, 2014

Bankekød med kartoffelmos

Langtidskogt oksekød i kraftig sauce, serveret med kartoffelmos.

22 gange, senest uge 49, 2017

Barbecuekoteletter

Svinekoteletter marineret i spicy barbecuesauce, serveret med ratatouille og ris.

10 gange, senest uge 28, 2018

Biksemad med spejlæg

Kartoffeltern, løg og en rest kød (fx svinemørbrad eller oksesteg). Serveret med spejlæg.

40 gange, senest uge 43, 2018

Boller i karry

Kødboller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Serveret i stærk karrysauce med kogte ris.

48 gange, senest uge 37, 2018

Bruschetta med kyllingsalat

Stor skive ristet landbrød med salat, kyllingstrimler, sprød bacon og let dressing.

8 gange, senest uge 18, 2018

Bruschetta med tomat, skinke og mozarella

Grillet ciabattabrød med topping af frisk hakket tomat, basilikum-pesto, skinke/mozarella e.l.

50 gange, senest uge 44, 2018

Brændende kærlighed

Kartoffelmos med (rigeligt) stegte bacon- og løgtern.

51 gange, senest uge 36, 2018

Butterdejsskåle med kylling og porre

1 gange, senest uge 34, 2018

Bøfsandwich

Tynd hakkebøf serveret med grøn salat, agurk og tomatketchup mellem 2 skiver ristet lyst brød.

6 gange, senest uge 26, 2018

Cannelloni

Ruller af pastaplader med fyld af oksekød, tomat, løg og hvidløg. Gratineres i ovnen og serveres med friskrevet parmesan.

42 gange, senest uge 30, 2018

Carpaccio di carne

Rå-marineret oksekød med rucula og parmesan

19 gange, senest uge 24, 2018

Carpaccio di salmone (laks)

Røget laks serveret som carpaccio med rucula, parmesam, citron og olivenolie. Hertil lunt ciabattabrød.

10 gange, senest uge 28, 2018

Chilenske hotdogs

Hotdog med ristede pølser i baguettes, med guacamole, friske tomater i tern, samt hakkede syltede jalapenos.

48 gange, senest uge 44, 2018

Chili Con Carne

Serveret med fx salat og lune tortillas.

1 gange, senest uge 12, 2010

Chilikylling med ris

Kylling (over- og underlår) i stærk karry af ingefær, hvidløg og frisk chili.

2 gange, senest uge 1, 2012

Chimichangas

Stegte, rullede tortillas med fyld af hakket oksekød (eller kylling), salsa os ost. Serveres med guacamole, salsa og blandet grøn salat.

16 gange, senest uge 29, 2018

Clubsandwich med kylling og bacon

Sandwich i ciabattabolle med stegt kylling, bacon, salat, tomat og karrydressing.

25 gange, senest uge 34, 2018

Coq au Vin

Klassisk fransk ret; kylling tilberedt i rødvin med masser af urter. Serveres med kartoffelmos.

6 gange, senest uge 50, 2017

Cæsarsalat

Salat med stegt kylling, romaine salat, brødcroutoner og parmesan.

5 gange, senest uge 46, 2018

Dynamite Chicken Soup

Stærk suppe lavet på kyllingebryst, gulerødder, porre, kartofler i skiver, hønsebuillon, chili, hvidløg, ingefær og limesaft.

19 gange, senest uge 44, 2018

Falafel med salat og pitabrød

Stegte "frikadeller" af kikærter, hertil pitabrød, salat, creme fraiche og chili.

19 gange, senest uge 41, 2018

Farserede porrer

1 gange, senest uge 27, 2017

Fish'n'chips

Torskefilet/-ryg fritteret i "beer batter" (mel, øl, salt). Serveret med chunky fritter og citron/purløgs-mayo.

3 gange, senest uge 38, 2018

Fiskefilet

Hjemmepanerede fiskefileter med godt brød e.a.

27 gange, senest uge 44, 2018

Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller med aspargeskartofler og persillesovs.

45 gange, senest uge 41, 2018

Fladbrød med marineret kylling, tzaziki og salat

Arabiske fladbrød med krydrede kyllingstrimler, salat, tomat og tzaziki.

4 gange, senest uge 3, 2018

Fladbrød med oksekød

Fladbrød rullet om oksekød, chili, blandet salat og dressing.

20 gange, senest uge 47, 2017

Flanksteak

Flanksteak af oksekød. Hertil kartofler, grønne bønner og rødvinssauce.

9 gange, senest uge 31, 2012

Forloren hare med kogte kartofler

Farsbrød af hakket kalve- og svinekød, omsvøbt med bacon. Serveret med kogte kartofler og brun sovs.

25 gange, senest uge 42, 2018

Forloren tornedos med sæsonens kartofler og agurkesalat

Hakkebøffer af svinekød, omviklet på siden med røget bacon. Hertil kartoffel samt hjemmelavet agurkesalat.

11 gange, senest uge 2, 2018

Forårsruller

Daloons bedste :-)

10 gange, senest uge 12, 2011

Fransk løgsuppe

15 gange, senest uge 8, 2018

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

66 gange, senest uge 46, 2018

Frittata

Spansk omelet med stegte kartofler, chorizo, peberfrugter og løg. Serveres med godt, groft brød.

1 gange, senest uge 29, 2018

Fyldt kotelet med gratineret spinat

Stor kalve- eller svinekotelet fyldt med tynd æggekage, kogt skinke og dampet spinat. Steges og braisseres med lidt hvidvin. Hertil gratineret dampet spinat vendt i bechamelsauce.

19 gange, senest uge 5, 2018

Fyldt svinemørbrad

Mørbrad fyldt med chorizo, pesto og mozarella. Serveres med ovnstegte kartofler og whiskysauce.

8 gange, senest uge 13, 2017

Fyldte peberfrugter

Røde snackpebre eller almindelige peberfrugter fyldt med hakket okse- eller kalvekød, hvidløg, løg og chili. Bagt i ovnen, evt. gratineret med ost. Serveres med ris eller blandet salat.

2 gange, senest uge 45, 2011

Gnocchi med tomatsauce og grøn pesto

Hjemmelavet kartoffel-gnocchi i krydret tomatsauce, toppet med grøn pesto og masser af parmesan.

5 gange, senest uge 5, 2018

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

132 gange, senest uge 37, 2018

Grill-spyd

Spydstegt svin, okse eller kylling med løg, peberfrugter m.v. Her til fx ris, salat, og/eller brød.

8 gange, senest uge 34, 2018

Grillet kylling med pommes frites

Hel grillet kylling serveret med pommes frites.

5 gange, senest uge 42, 2018

Grillet sandwich

Grillet sandwich med skinke, mozarella, tomat og pesto.

24 gange, senest uge 13, 2018

Grillpølser med kartoffelsalat

Grillede pølser med kold kartoffelsalat.

13 gange, senest uge 29, 2017

Græske frikadeller med kartoffelbåde og tzaziki

Frikadeller af hakket kalv/flæsk rørt med parmesan og krydderurter. Hertil ovnstegte kartoffelbåde og tzaziki.

5 gange, senest uge 32, 2018

Gullash med kartoffelmos

16 gange, senest uge 43, 2018

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

85 gange, senest uge 42, 2018

Hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg med flødekartofler.

15 gange, senest uge 44, 2018

Helstegt kylling med "italienske" kartofler

Hel kylling steges i ovn eller på grill. Små (gerne nye) kartofler koges og steges derefter sprøde. Kartoflerne vendes med tomatsauce og gofthakket frisk basilikum.

8 gange, senest uge 15, 2018

Helstegt kylling med salat og brød

Helstegt kylling serveret med blandet grøn salat og brød (fx hvidløgsbaguette).

46 gange, senest uge 43, 2018

Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller med fyld af hakket svinekød, fintstrimlet gulerod, chil, hvidløg m.m.

7 gange, senest uge 22, 2018

Hjemmelavet pizza

Favorit-toppings; oksekød/chili - parmaskinke/rucula - chorizo/jalapenos

105 gange, senest uge 43, 2018

Hotdogs

7 gange, senest uge 25, 2018

Hotdogs med hjemmelavede chili/hvidløgs-pølser

Hjemmelavede "pølser" af hakket svinekød, løg og finthakket chili og hvidløg grilles og serveres i varme baguettes med kogte løgringe, frisk timian og tomatketchup.

12 gange, senest uge 30, 2017

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe med kyllingstykker, porre og gulerødder.

4 gange, senest uge 52, 2017

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

55 gange, senest uge 41, 2018

Italiensk inspireret salat med skinke og fersken

God italiensk skinke med rucula-salat, friske ferskenbåde, pluikket mozarella og tomat. Stænkes med chiliolie og serveres med godt brød.

15 gange, senest uge 30, 2018

Kalkunbryst med flødekartofler

Ovnstegt kalkunbryst serveret med flødekartofler.

4 gange, senest uge 18, 2008

Kalvecouvette

Grillet eller ovnstegt kalvecouvette serveret med smørbagte kartofler vendt i persille.

6 gange, senest uge 52, 2016

Kamfilet med spanske kartofler

Ovnstegt kamfilet med stegte kartofler vendt i spicy tomatsauce.

33 gange, senest uge 38, 2018

Karrygryde med kylling

Kyllingbryst, løg, peberfrugt og hvidløg i spicy karrysauce. Serveres med ris.

21 gange, senest uge 6, 2018

Karrygryde med skinke og cocktailpølser

Skinketern, løg, peberfrugter og cocktailpølser i karrysauce. Serveres med ris.

12 gange, senest uge 9, 2018

Karrypølser med hjemmelavet fritter

4 gange, senest uge 17, 2018

Karrysuppe med kylling og ferskner

Krydret suppe lavet på svitsede kyllingstykker, chili og karrypulver, hakkede flåede tomater, grøntsagsbouillon, fløde og syltede ferskner i tern. Serveres med godt brød.

28 gange, senest uge 40, 2018

Kartoffel/porresuppe

Suppe af kartofler, porrer, løg og hønsebouillon. Rundes af med fløde og toppes med sprøde bacontern og et lille drys persille.

26 gange, senest uge 37, 2018

Kartoffelgratin ala Ask

Kartoffelmos med smør, mælk, revet parmesan og æg - lægges i lag med kogt skinke i tern og frisk plukket mozzarella - drysses med rasp og revet parmesanost. Bages i 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.

7 gange, senest uge 39, 2018

Kebabspyd med ris

Krydrede kebab af hakket oksekød, på spyd. Serveret med ris.

7 gange, senest uge 46, 2010

Kotelletter i foliepakker

Svinekotelletter med ratatouille (løg, tomat og peberfrugt) tilberedt i foliepakker i ovnen. Serveret med ris.

26 gange, senest uge 27, 2016

Kylling gordon bleu

Kyllingebrystfilet fyldt med skinke og ost. Serveret med pasta vendt i sauce af hvidvin og fløde.

11 gange, senest uge 36, 2018

Kylling i pili-pili sauce

Kyllingbryst-stykker marineret i stærk pili-pili sauce (Nikolaj Kirks opskrift)

4 gange, senest uge 42, 2017

Kylling i sur/sød-sauce

Kyllingebryst i sur/sød sauce. Serveret med ris.

14 gange, senest uge 33, 2017

Kylling med Cornflakes

Kyllingestykker (brystfilet eller lår) paneres i knuste cornflakes og paprika og/eller chili. Steges eller bages i ovn. Serveres med blandet grøn salat.

5 gange, senest uge 23, 2017

Kylling med parmesan

5 gange, senest uge 51, 2017

Kylling/Ratatouille med ris

Spicy tomatsauce med kyllingbryst, bacon, peberfrugter og løg. Serveret med ris.

21 gange, senest uge 33, 2018

Kyllingbryst med karry-kartoffelsalat

Stegt, krydret kyllingbryst samt kartoffelsalat med hakket rød peber, rødløg og karry.

9 gange, senest uge 31, 2018

Kyllingbryst med kartofler og tomatsalsa

Stegt kyllingbryst med stegte kartofler og hjemmelavet tomatsalsa.

9 gange, senest uge 32, 2018

Kyllingburger

Burger med kyllingebrystfilet, salat og salsa

12 gange, senest uge 30, 2018

Kyllingelår med ovnstegte kartofler i tomat

Ovnstegte eller grillede kyllingelår. Hertil ovnstegte kartofler blandet med hakkede flåede tomater.

16 gange, senest uge 27, 2018

Kyllingesalat

Blandet grøn salat med stegt kyllingebryst. Serveres med godt brød.

19 gange, senest uge 18, 2018

Kyllingesalat med strimlede rodfrugter på grillet groft brød

Plukket, kogt kyllingkød blandet med rodfrugtstrimler, salat og vinaigrette. Serveret på en tyk skive grillet brød.

1 gange, senest uge 8, 2008

Kyllingruller med parmaskinke

Kyllingebryst rullet om pesto og mozarellaost, omviklet med lufttørret skinke. Serveres med pasta og fløde/hvidvins-sauce.

15 gange, senest uge 8, 2018

Kyllingspyd

Grillspyd med kyllingstykker, peberfrugt og løgbåde - pensles med barbecuemarinade. Grilles og serveres med ris og/eller brød og blandet salat.

38 gange, senest uge 29, 2018

Kålpølser

Sønderjyske kålpølser, serveret med enten kartoffelmos eller stegte kartofler.

5 gange, senest uge 52, 2015

Laks med brød

Røget laks med dild, godt brød og smør.

26 gange, senest uge 46, 2017

Lakseruller med salat

Røget laks, flødeost og rucula rullet i hvedetortillas. Serveret med blandet salat samt rejer og limebåde på spyd.

2 gange, senest uge 35, 2011

Lammekølle

Stegt lammekølle med ovnstegte kartofler og bagte tomater.

5 gange, senest uge 53, 2013

Lasagna al forno

Traditionel lasagna kødsauce lavet med lidt hakket oksekød, løg, hvidløg, finthakket gulerod og masser af hakkede flåede tomater.

66 gange, senest uge 42, 2018

Lun bondesalat

Stegte kartofler, sprødstegt bacon, cherrytomater, grillede peberfrugter og krølsalat.

14 gange, senest uge 28, 2016

Madtærte med chorizo

Tærte med fyld af chorizo, kogte kartofler, tomat, løg og mozarella.

7 gange, senest uge 7, 2013

Madtærte med porre og bacon

Madtærte med fyld af ristet bacon, sauterede porrer og halve sherrytomater.

38 gange, senest uge 46, 2018

Medisterpølse

Traditionel stegt medisterpølse med kogte kartofler og skysauce.

21 gange, senest uge 45, 2018

Mexicansk chili-pasta gryde

Ovnbagt pasta med hakket oksekød, tomat, grøn peber og chili - gratineret med revet ost.

9 gange, senest uge 27, 2017

Mexikansk roast

Mexikansk skinke- eller oksesteg med ovnstegte kartofler og whiskysauce.

1 gange, senest uge 3, 2009

Mexikanske bøffer

Bøffer af hakket økologisk oksekød blandet med hvidløg, chili og finthakket grøn peber. Serveres med ris eller kartoffelbåde og tomatsalsa.

8 gange, senest uge 9, 2014

Moussaka

Stegt hakket oksekød og kartoffelskiver overhældt med æg og mælk, bagt i ovnen.

26 gange, senest uge 31, 2018

Mørbrad med bagte kartofler og kryddersmør

Helstegt svinemørbrad med bagte kartofler og hjemmelavet kryddersmør.

13 gange, senest uge 1, 2018

Mørbradbøffer med bløde løg

Små bøffer af svinemørbrad, masser af stegte bløde løg, samlet i en \"let\" sauce af fløde. Serveret på godt rugbrød.

35 gange, senest uge 39, 2018

Mørbradgryde

Svinemørbrad i tern, bacon og løg. Serveres med kartoffelmos.

14 gange, senest uge 17, 2018

Nachos med kylling

Mexikanske tortillachips blandet med kogt plukket kyllingefilet, salsa, syltede jalapenos. Gratineret med rigeligt revet mozarella.

25 gange, senest uge 17, 2018

Nachos med oksekød

Mexikanske tortillachips blandet med krydret, stegt hakket oksekød, gratineret med rigeligt revet mozarella og/eller cheddar. Servér med tomatsalsa og guacamole.

12 gange, senest uge 48, 2017

Nytårsmenu 2008-2009

Italienske tapas, kalvemørbrad, brownie med is og chokoladesauce. Billeder og mere information.

1 gange, senest uge 1, 2009

Nytårsmenu 2010-2011

1 gange, senest uge 52, 2010

Oksekødssuppe

Oksekødssuppe med urter

14 gange, senest uge 40, 2015

Oksemørbrad

Medaljon af oksemørbrad toppet med grøn pesto. Hertil pommes anne, bagte cherrytomater og rødvins/balsamico-glace.

14 gange, senest uge 46, 2018

Omelet med "onkel-pølser"

4 gange, senest uge 50, 2014

Omelet med pesto og parmesan

Omelet med fyld af basilikumpesto, revet parmesan. Serveres med sprødstegt italiensk skinke og blandet grøn salat.

23 gange, senest uge 26, 2018

Osso Buco

Braisseret oksekød med gulerødder, løg og selleri. Hertil kartoffelmos.

1 gange, senest uge 10, 2011

Pandekager

Almindelige pandekager med sukker og syltetøj.

18 gange, senest uge 36, 2018

Pandekager med kyllingefajitas

Hjemmelavede pandekager med fyld af kyllingstrimler, peberfrugt i strimler, løg og fløde.

35 gange, senest uge 39, 2018

Pandekager med oksekødsfyld

Hjemmelavede pandekager med fyld af hakket oksekød, løg og grøn peber.

38 gange, senest uge 46, 2018

Pariserbøf (uden det rå stads)

Bøf af hakket økologisk oksekød, serveret på panderistet brød med spejlæg på toppen.

20 gange, senest uge 29, 2018

Pasta "tricolore"

Spaghetti vendt i grøn pesto, hertil grillede bruschetta med friske hakkede tomater, rødløg og basilikum

4 gange, senest uge 15, 2017

Pasta a la saltimbocca

Spaghetti med sauce af sprødstegt pancetta, strimler af kalvekød, hakket rosmarin, hvidløg og en sjat hvidvin. Serveres med rigeligt revet parmesan.

11 gange, senest uge 49, 2017

Pasta al Ragu Napoletano

Penne eller spaghetti serveret med kødsauce lavet på skært oksekød, løg, tomat og basilikum.

6 gange, senest uge 13, 2018

Pasta ala Linda

Frisk pasta med stegt kyllingbryst, bacon, peberfrugter, fløde og karry.

13 gange, senest uge 42, 2018

Pasta med grillede grøntsager

Pasta penne (e.l.) med blandede grillede grøntsager (fx squash, tomat, løg, peberfrugt) og evt sprød bacon. Serveret med godt brød.

8 gange, senest uge 23, 2012

Pasta penne med chorizo og ost

Kogte pasta penne, stegt chorizo, rå løg, mascarpone og tallegio ost blandes i ildfast fad og bages i ovnen i ca. 15 minutter. (Saint Albray kan benyttes i stedet for tallegio).

48 gange, senest uge 23, 2018

Pasta Pesto

Pasta penne vendt med stærk chilipesto. Hertil bruschetta med basilikumpesto og lufttørret skinke samt evt. mozarella.

4 gange, senest uge 37, 2016

Pastrami med lun kartoffelsalat

Krydret oksekød med lun kartoffelsalat af nye kartofler, finthakket rødløg, persille og olivenolie.

1 gange, senest uge 20, 2010

Penne al forno (ala Ask)

Pasta penne i tomatsauce med små kødboller, grillet rødløg og peberfrugter, chili og hvidløg. Gratineret i ovnen med friskrevet parmesan. Hertil hvidløgsbrød.

31 gange, senest uge 32, 2018

Penne med broccoli

Penne vendt i sauce af broccoli-pure, broccoli-buketter og chili.

1 gange, senest uge 10, 2011

Piadine

Italienske hvede-fladbrød lagt sammen med fx kogt skinke, mozzarella og rucula.

10 gange, senest uge 43, 2018

Pindsvin

Ovnbagt kartoffelmos med halve røde pølser (skåret på kryds).

4 gange, senest uge 8, 2011

Pita med kalkunbøffer og mangodressing

Bøffer af hakket kalkunkød blandet med mangochutney, karry og finthakkede løg. Serveret med salat i (hjemmebagte) pitabrød med dressing lavet på yoghurt naturel, mangochutney og karry.

12 gange, senest uge 8, 2016

Pitabrød med kylling

Pitabrød med kyllingstrimler, salat og dressing.

16 gange, senest uge 28, 2018

Pitabrød med oksekød

Oksestrimler, salat og dressing.

16 gange, senest uge 35, 2018

Pitabrød med tunsalat

Pitabrød med fyld af tun, hårdkogte æg, agurk og creme fraiche.

31 gange, senest uge 42, 2018

Pollo al rosmarino

Kyllingover- og underlår vendt i mel, svitset sammen med hvidløg og chili, herefter druknet i hvidvin. Simrer under låg i 25 minutter, herefter tilsættes halve cherrytomater. Efter yderligere 15 minutter, server med godt brød.

37 gange, senest uge 37, 2018

Polpettone (Italiensk farsbrød)

Italiensk farsbrød af hakket oksekød, brød, finthakket løg, hvidløg og revet parmesan. Vendt i rasp og bagt i tomatsauce.

25 gange, senest uge 38, 2018

Pulled Pork

Langtidsstegt "plukket" svinekam vendt i barbecuesauce, serveret i hjemmebagt bolle med cole slaw.

23 gange, senest uge 41, 2018

På café eller restaurant

109 gange, senest uge 45, 2018

Quesadillas

Pandestegte tortillapandekager med fyld af kylling eller hakket oksekød, peberfrugt, løg, tomat, jalapenos, salsa og ost.

23 gange, senest uge 35, 2018

Raclette

6 gange, senest uge 45, 2017

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail med icebergsalat, citronbåde og thousand island dressing. Hertil brød og smør.

18 gange, senest uge 45, 2018

Rib-eye steak med kartofler og ratatouille

Rib-eye steak af oksekød, serveret med ovnstegte kartofler og ratatouille (løg, peberfrugter og squash).

5 gange, senest uge 11, 2015

Rib-Eye steak med kartofler og tzatziki

Ovnstegte kartofler, hjemmelavet tzatziki og god Rib-Eye steak.

5 gange, senest uge 52, 2017

Ribbensteg

Klassisk ribbensteg med kogte kartofler, brun sovs og syltet tilbehør

19 gange, senest uge 10, 2017

Risengrød

4 gange, senest uge 48, 2016

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

54 gange, senest uge 38, 2018

Roast med ovnbagte rodfrugter

Roastbeef e.l. serveret med ovnbagte rodfrugter; fx kartofler, gulerødder, pastinak osv.

12 gange, senest uge 34, 2018

Rodfrugt-chips med steak og rødvinssauce

Sprøde chips af rodfrugter (pastinak, persillerod, rødbeder, kartofler) serveret med god steak og rødvinssauce.

1 gange, senest uge 46, 2008

Saltimbocca

Ruller af kalveschnitzel med fyld af frisk salvie, omviklet med lufttørret skinke. Hertil pasta.

8 gange, senest uge 13, 2017

Sandwich med oksekød

Grillet ciabatta med tynde skiver af oksekød (fx oksemørbrad), mozarella samt tynde strimler af peberfrugter.

11 gange, senest uge 43, 2018

Sandwich med skinke

Ciabattabrød med skinke, tomat og mozarellaost.

15 gange, senest uge 39, 2018

Sauteskiver med forårsløg, chili og ris

Sauteskiver af skinkekød, vendt med skiver af forårsløg og chiliflager. Serveres med ris eller pasta.

1 gange, senest uge 8, 2008

Scaloppine ala pizzaiola

Små tynde bøffer af kalvekød i tomatsauce.

15 gange, senest uge 9, 2017

Shawarma med hjemmebagt fladbrød

Hjemmebagt fladbrød med friske grøntsager og hjemmelavet shawarma af godt oksekød (fx oksefilét) marineret med hvidløg, garam masala, citronsaft og persille.

11 gange, senest uge 4, 2018

Sheppards Pie

Stegt hakket oksekød, løg og paprika i ovnfast fad dækkes med kartoffelmos. Drysses med paprika og bages i ovnen til toppen er sprød.

37 gange, senest uge 40, 2018

Skinke med flødekartofler

God skinke med flødekartofler.

13 gange, senest uge 16, 2014

Skinke og melon

Lufttørret italiensk skinke med både af honningmelon. Serveres med godt brød.

9 gange, senest uge 26, 2016

Skipperlabskovs

Traditionel skipperlabskovs lavet med oksespidsbryst, kartofler og løg (i forholdet 3:2:1). Serveres med godt rugbrød og persilledrys.

36 gange, senest uge 36, 2018

Sloppy Joes

Tæt og krydret kødsauce lavet på oksekød, løg og peberfrugter - samlet i god burgerbolle med gavmild mængde cheddarost.

7 gange, senest uge 45, 2018

Smørrebrød

Rugbrød med diverse pålæg fra delikatessen; lun fiskefilet, frikadeller, leverpostej, ribbensteg e.l.

47 gange, senest uge 8, 2018

Spaghetti Amatriciana

Pasta med stærk tomatsauce

46 gange, senest uge 46, 2018

Spaghetti Bolognese

Spaghetti med sauce af hakket oksekød, tomater, løg og hvidløg.

33 gange, senest uge 34, 2018

Spaghetti Carbonara

Pasta med stegt bacon eller pancetta, vendt i sauce af æg, fløde og parmesan

61 gange, senest uge 38, 2018

Spaghetti Carbonara ala Mex

Pasta med kylling og bacon, vendt i sauce af fløde, æg og jalapenos

9 gange, senest uge 38, 2014

Spaghetti Danieli

Spaghetti med kogt skinke i tynde strimler, vendt i en sauce af æggeblommer, fløde, revet parmesan, salt og peber.

12 gange, senest uge 31, 2018

Spaghetti med kødboller

Små kødboller laves af hakket okse- eller svinekød, finthakket løg og hvidløg, tørret basilikum og timian. Serveres med spaghetti og en hurtig tomatsauce.

18 gange, senest uge 8, 2016

Spaghetti med laks

Spaghetti med røget laks i sauce af fløde og chili.

16 gange, senest uge 19, 2018

Spaghetti med pangritata

Kogt (al-dente) spaghetti vendt med sprødstegt pancetta på panden i olivenolie, hvidløg og rigeligt tørret knust chili. Server drysset med rigeligt persille og pangritata (grove brødkrummer sauteret i olivenolie sammen med finthakket hvidløg og masser af timian).

18 gange, senest uge 26, 2017

Spaghetti med peber og parmesan

Superenkel pastaret; spaghetti med masser af revet parmesan, friskkværnet sort peber, og et strejf olivenolie. Serveres med godt brød eller crostoni (små bruschetta).

7 gange, senest uge 33, 2015

Spaghetti med spicy tomatflødesauce og oksekød

Pasta med stærk tomat/fløde-sauce og stegte strimler af godt oksekød på toppen.

11 gange, senest uge 28, 2017

Spaghetti Puttanesca

Klassisk italiensk speghetti-ret med tomat, hvidløg, chili, ansjoser og basilikum.

1 gange, senest uge 45, 2011

Spansk sandwich med chorizo

Spansk omelet med kogte kartofler og chorizo, serveret i groft sandwichbrød med ruculasalat og let dressing.

8 gange, senest uge 9, 2016

Spicy spaghetti

Spaghetti vendt med sprød bacon, sauteret hvidløg og frisk chili, toppet med friskkværnet sort peber og høvlet parmesan.

26 gange, senest uge 27, 2018

Spicy Thai Basil Chicken – (Pad Krapow Gai)

Grofthakket kylling stegt med løg, hvidløg og thai basilikum.

8 gange, senest uge 44, 2018

Squash-linguini med kødboller

Linguini (tynd "spaghetti") af squash (skæres lettest på et mandolinjern). Serveres med kødboller af oksekød i enkel tomatsauce. Rundes af med frisk basilikum og høvlet parmesan.

16 gange, senest uge 11, 2018

Steak bearnaise

Steak af godt oksekød (gerne tilberedt i sous vide), håndskårne pommes og hjemmelavet bearnaise sauce.

4 gange, senest uge 25, 2018

Steak med Hasselbach kartofler og bagte grøntsager

Steak of mørt oksekød, serveret med Hasselbach kartofler og bagte grøntsager (tomat, peber e.l.)

31 gange, senest uge 22, 2018

Steakburger

Burger lavet med steak af mørt oksekød, emmentaler, salat og tomat.

9 gange, senest uge 23, 2014

Stegt laks med salat og brød

Stegt laksefilet med blandet salat, brød og smør.

24 gange, senest uge 40, 2018

Straccetti alla rughetta

Meget tynde skiver okse- eller kalvekød (fx mørbrad) stegt/braisseret i hvidvin og buillon tilsat cherrytomater og rucula.

10 gange, senest uge 32, 2018

Stracetti e zucchini

Fritterede strimler af squash, tynde lynstegte strimler af okse- eller kalvekød, samt cremet parmesansauce.

3 gange, senest uge 16, 2015

Svensk pølsegryde

Kartofler, løg og pølser

32 gange, senest uge 41, 2018

Svinekoteletter

Stegte eller grillede koteletter med fx gratineret spinat eller kartoffel/fennikel-gratin.

15 gange, senest uge 45, 2018

Svinemørbrad med nye kartofler

Grillet svinemørbrad med kogte nye kartofler, vendt med smør og frisk persille.

22 gange, senest uge 40, 2017

Tacos med kylling

Tacoskaller (eller tortillas) med fyld af krydret kyllingkød, salat, gaucamole, salsa m.v.

17 gange, senest uge 21, 2018

Tacos med oksekød

Tacoskaller med stegt hakket oksekød, blandet salat og stærk salsa.

25 gange, senest uge 40, 2018

Tagliata

Grillet eller stegt oksekød (fx mørbrad eller filet), serveret i tynde skiver på bund af rucula. Hertil fx kartofler og tomat.

13 gange, senest uge 29, 2018

Take-out

Nogle gange tillader tid og situation bare ikke at man skal i køkkenet :-)

42 gange, senest uge 46, 2018

Tandori-kylling med ris

Kyllinglår marineret i yoghurt og tandori, stegt i ovnen. Hertil basmatiris med peberfrugtsauce.

1 gange, senest uge 4, 2010

Tarteletter med høns og asparges

Traditionelle tarteletter med hønsekød og asparges i hvid sauce.

32 gange, senest uge 39, 2018

Thai Beef Salad (Yum Nua)

Spicy salat med strimlet rødt oksekød, finthakket chili og agurk i ca. ½ cm tykke skiver. Dressing af knust citrongræs, hvidløg, limesaft og soyasauce.

5 gange, senest uge 30, 2017

Thai kyllingsuppe

Thailandsk inspireret suppe med kyllingstykker, forårsløg, rød chili, ingefær og kokosmælk. Serveres med godt brød.

18 gange, senest uge 2, 2018

Thai-deller i grøn karry

Små kødboller af hakket svinekød med chili og hvidløg, serveret med grønne bønner i grøn karrysauce med kokosmælk og ingefær.

15 gange, senest uge 36, 2018

Tomatsuppe

Tomatsupper lavet på sauterede peberfrugter, løg, tomat og rød chili. Her i en smule kogt pasta. Serveres med godt brød.

22 gange, senest uge 40, 2016

Tortellini

Tortellini med skinke og ost, serveret i spice tomat-sauce. Serveres med fx hvidløgsbrød.

44 gange, senest uge 40, 2018

Tortilla-wraps

Med oksekød og diverse grønt

29 gange, senest uge 45, 2018

Tournedos

Tournedos af kalve- eller oksekød omviklet med bacon. Hertil bagte tomater med hvidløg samt kartoffel-variant.

16 gange, senest uge 35, 2018

Tun-mousse med hjemmebagt brød

Tun, agurk, æg, creme fraiche og en knivspids karry. Serveret med hurtige hjemmebagt fladbrød.

35 gange, senest uge 30, 2018

Vegetarisk wok

Lynstegte grøntsager (fx peberfrugt, gulerødder, forårsløg, porre, ingefær, hvidløg, frisk chili) stegt i wok sammen med ægnudler. Serveres med fx mini-forårsruller.

13 gange, senest uge 44, 2017

Vitello Tonnato

Tyndt skåret, koldt okse- eller kalvekød, toppet med kold sauce af mayonnaise, tunfisk, ansjoser og kapers.

1 gange, senest uge 4, 2018

Wienerschnitzel

Med brasede kartofler

25 gange, senest uge 16, 2018

Wok med kylling

Lynstegt kylling med løg, peberfrugter, chili og ingefær. Serveret med Basmati-ris og små forårsruller.

92 gange, senest uge 38, 2018

Wok med oksekød

Oksestrimler, løg, hvidløg, ingefær, chili og peberfrugt i strimler. Serveres med ris eller ægnudler.

46 gange, senest uge 1, 2018

Wok med svinekød

Svinemørbrad i strimler, lynstegt i wok sammen med strimlede peberfrugter, løg, hvidløg og chili. Hertil nudler eller ris.

12 gange, senest uge 44, 2018

Æggekage med bacon og grønt

Enkel æggekage af æg, mælk og mel. Serveres med sprød bacon, agurk og tomat. Hertil godt rugbrød og evt. purløgsdrys.

41 gange, senest uge 39, 2018

Søg og filtrér

Sortering

Nøgleord, der skal være tilknyttet








Sponsorerede links