Madplan uge 42, 2019

Mandag

Pariserbøf (uden det rå stads)

Bøf af hakket økologisk oksekød, serveret på panderistet brød med spejlæg på toppen.

Tirsdag

Svinekoteletter

Stegte eller grillede koteletter med fx gratineret spinat eller kartoffel/fennikel-gratin.

Onsdag

Omelet med pesto og parmesan

Omelet med fyld af basilikumpesto, revet parmesan. Serveres med sprødstegt italiensk skinke og blandet grøn salat.

Torsdag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Fredag

[Ikke registreret]

I byen, hos venner, på ferie, eller ...

Lørdag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Søndag

Skipperlabskovs

Traditionel skipperlabskovs lavet med oksespidsbryst, kartofler og løg (i forholdet 3:2:1). Serveres med godt rugbrød og persilledrys.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links