Madplan uge 44, 2019

Mandag

Pasta penne med chorizo og ost

Kogte pasta penne, stegt chorizo, rå løg, mascarpone og tallegio ost blandes i ildfast fad og bages i ovnen i ca. 15 minutter. (Saint Albray kan benyttes i stedet for tallegio).

Tirsdag

Pandekager med kyllingefajitas

Hjemmelavede pandekager med fyld af kyllingstrimler, peberfrugt i strimler, løg og fløde.

Onsdag

Tun-mousse med hjemmebagt brød

Tun, agurk, æg, creme fraiche og en knivspids karry. Serveret med hurtige hjemmebagt fladbrød.

Torsdag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Fredag

Wok med svinekød

Svinemørbrad i strimler, lynstegt i wok sammen med strimlede peberfrugter, løg, hvidløg og chili. Hertil nudler eller ris.

Lørdag

Hjemmelavet pizza

Favorit-toppings; oksekød/chili - parmaskinke/rucula - chorizo/jalapenos

Søndag

Bankekød med kartoffelmos

Langtidskogt oksekød i kraftig sauce, serveret med kartoffelmos.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links