Madplan uge 5, 2020

Mandag

Cæsarsalat

Salat med stegt kylling, romaine salat, brødcroutoner og parmesan.

Tirsdag

Falafel med salat og pitabrød

Stegte "frikadeller" af kikærter, hertil pitabrød, salat, creme fraiche og chili.

Onsdag

Stegt fisk med grøntsager og hollandaisesauce

Fx torskeryg, laksefilet e.a. Hertil fx stegt/grillet fennikel, bagte tomater, pommes ....

Torsdag

Pulled Pork

Langtidsstegt "plukket" svinekam vendt i barbecuesauce, serveret i hjemmebagt bolle med cole slaw.

Fredag

Pasta Pesto

Pasta penne vendt med stærk chilipesto. Hertil bruschetta med basilikumpesto og lufttørret skinke samt evt. mozarella.

Lørdag

Braiserede svinekæber

Svinekæber braiseret med løg, gulerødder, selleri og rød peberfrugt i 3-4 timer i mørk øl. Serveres med kartoffelmos og masser af bredbladet persille.

Søndag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links