Madplan uge 10, 2020

Mandag

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

Tirsdag

Æggekage med bacon og grønt

Enkel æggekage af æg, mælk og mel. Serveres med sprød bacon, agurk og tomat. Hertil godt rugbrød og evt. purløgsdrys.

Onsdag

Kartoffel/porresuppe

Suppe af kartofler, porrer, løg og hønsebouillon. Rundes af med fløde og toppes med sprøde bacontern og et lille drys persille.

Torsdag

Tarteletter med høns og asparges

Traditionelle tarteletter med hønsekød og asparges i hvid sauce.

Fredag

Steak bearnaise

Steak af godt oksekød (gerne tilberedt i sous vide), håndskårne pommes og hjemmelavet bearnaise sauce.

Søndag

Tagliata

Grillet eller stegt oksekød (fx mørbrad eller filet), serveret i tynde skiver på bund af rucula. Hertil fx kartofler og tomat.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 711 uger

  1. Grill, diverse (162)
  2. På café eller restaurant (129)
  3. Hjemmelavet pizza (122)
  4. Hamburger med bacon (100)
  5. Wok med kylling (98)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (76)
  7. Lasagna al forno (75)
  8. Italiensk "tapas" (67)
  9. Risotto (66)
  10. Spaghetti Carbonara (65)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links