Om VoresMadplan.dk

VoresMadplan.dk er udsprunget af et privat "projekt", hvor vi hver uge har planlagt en ugentlig plan for vores aftensmåltider. I første omgang primært for at kunne lave større indkøb færre gange, fremfor at handle hver eller hveranden dag. Planlægningen giver som sidegenvinst samtidig mulighed for at variere vores måltider flere dage frem.

VoresMadplan.dk er kort sagt vores værktøj til at

 • planlægge indkøb
 • variere vores kost
 • få inspiration til ugens måltider

VoresMadplan er ikke ...

Det er væsentligt at understrege, at VoresMadplan.dk ikke nødvendigvis (læs: næppe) opfylder alskens kost-, livstils- og sundhedsanbefalinger. Vi anser os som et ganske gennemsnitligt par, der hverken spiser 6 stykker frugt om dagen eller spiser fisk flere gange om ugen – men dog samtidig holder en normalvægt og dyrker ugentligt idræt på motionsplan.

Så er dit mål at tabe dig, spise efter alle lægernes foreskrifter eller lignende; så er det muligvis ikke vores madplan du skal lade dig styre af.

Langt de fleste af retterne i vores katalog er samtidig ganske enkle og kræver som udgangspunkt hverken særlige evner i køkkenet eller særlig lang tid at tilberede. Langt de fleste af måltiderne kan tilberedes på ca. 30 minutter.

Hvad fremtiden bringer

Vi har allerede ved lanceringen af dette website en række idéer til nye og kommende funktioner på sitet.

Vi håber fx inden længe at kunne præsentere en række grundigt illustrerede opskrifter og vejledninger til at lave "helt almindelig" god hverdagsmad – også for dig uden de store kunstfærdige evner i køkkenet.

Senere vil du muligvis også kunne bruge vores hjemmeside til at sammensætte og arkivere dine egne madplaner.

Lad dig inspirere!

Vi håber, at du kan få glæde af vores madplaner; enten som inspiration til at lave dine egne madplaner – som idégrundlag når du veksler mellem de samme få retter igen og igen – eller hvis du blot glædes ved at "vindueskigge" hvad vi spiser :-)

– Kim & Helene

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 903 uger

 1. Grill, diverse (209)
 2. På café eller restaurant (157)
 3. Hjemmelavet pizza (147)
 4. Hamburger med bacon (129)
 5. Wok med kylling (117)
 6. Take-Away (107)
 7. Lasagna al forno (94)
 8. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
 9. Risotto (91)
 10. Italiensk "tapas" (91)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links