Madplan uge 12, 2020

Mandag

Barbecuekoteletter

Svinekoteletter marineret i spicy barbecuesauce, serveret med ratatouille og ris.

Tirsdag

Boller i karry

Kødboller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Serveret i stærk karrysauce med kogte ris.

Onsdag

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe med kyllingstykker, porre og gulerødder.

Torsdag

Bruschetta med kyllingsalat

Stor skive ristet landbrød med salat, kyllingstrimler, sprød bacon og let dressing.

Fredag

Svinemørbrad med nye kartofler

Grillet svinemørbrad med kogte nye kartofler, vendt med smør og frisk persille.

Lørdag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Søndag

Braiserede svinekæber

Svinekæber braiseret med løg, gulerødder, selleri og rød peberfrugt i 3-4 timer i mørk øl. Serveres med kartoffelmos og masser af bredbladet persille.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 683 uger

  1. Grill, diverse (148)
  2. På café eller restaurant (129)
  3. Hjemmelavet pizza (118)
  4. Wok med kylling (97)
  5. Hamburger med bacon (96)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (75)
  7. Lasagna al forno (72)
  8. Italiensk "tapas" (64)
  9. Spaghetti Carbonara (64)
  10. Risotto (63)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links