Madplan uge 26, 2020

Mandag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Tirsdag

Kalvecouvette

Grillet eller ovnstegt kalvecouvette serveret med smørbagte kartofler vendt i persille.

Onsdag

Kyllingesalat

Blandet grøn salat med stegt kyllingebryst. Serveres med godt brød.

Torsdag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Fredag

Omelet med pesto og parmesan

Omelet med fyld af basilikumpesto, revet parmesan. Serveres med sprødstegt italiensk skinke og blandet grøn salat.

Søndag

Grill-spyd

Spydstegt svin, okse eller kylling med løg, peberfrugter m.v. Her til fx ris, salat, og/eller brød.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 891 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (155)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (90)
  10. Italiensk "tapas" (90)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links