Madplan uge 3, 2020

Mandag

Boller i karry

Kødboller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Serveret i stærk karrysauce med kogte ris.

Tirsdag

Fiskefilet

Hjemmepanerede fiskefileter med godt brød e.a.

Onsdag

Madtærte med porre og bacon

Madtærte med fyld af ristet bacon, sauterede porrer og halve sherrytomater.

Torsdag

Nachos med oksekød

Mexikanske tortillachips blandet med krydret, stegt hakket oksekød, gratineret med rigeligt revet mozarella og/eller cheddar. Servér med tomatsalsa og guacamole.

Søndag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links