Madplan uge 30, 2020

Mandag

Barbecuekoteletter

Svinekoteletter marineret i spicy barbecuesauce, serveret med ratatouille og ris.

Tirsdag

Helstegt kylling med "italienske" kartofler

Hel kylling steges i ovn eller på grill. Små (gerne nye) kartofler koges og steges derefter sprøde. Kartoflerne vendes med tomatsauce og gofthakket frisk basilikum.

Onsdag

Svinemørbrad med nye kartofler

Grillet svinemørbrad med kogte nye kartofler, vendt med smør og frisk persille.

Torsdag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Fredag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Lørdag

Kyllingspyd

Grillspyd med kyllingstykker, peberfrugt og løgbåde - pensles med barbecuemarinade. Grilles og serveres med ris og/eller brød og blandet salat.

Søndag

Lasagna al forno

Traditionel lasagna kødsauce lavet med lidt hakket oksekød, løg, hvidløg, finthakket gulerod og masser af hakkede flåede tomater.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 700 uger

  1. Grill, diverse (162)
  2. På café eller restaurant (129)
  3. Hjemmelavet pizza (121)
  4. Hamburger med bacon (99)
  5. Wok med kylling (97)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (75)
  7. Lasagna al forno (73)
  8. Risotto (65)
  9. Italiensk "tapas" (65)
  10. Spaghetti Carbonara (65)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links