Madplan uge 32, 2020

Mandag

Pariserbøf (uden det rå stads)

Bøf af hakket økologisk oksekød, serveret på panderistet brød med spejlæg på toppen.

Tirsdag

Stegt laks med salat og brød

Stegt laksefilet med blandet salat, brød og smør.

Onsdag

Tagliata

Grillet eller stegt oksekød (fx mørbrad eller filet), serveret i tynde skiver på bund af rucula. Hertil fx kartofler og tomat.

Torsdag

Vitello Tonnato

Tyndt skåret, koldt okse- eller kalvekød, toppet med kold sauce af mayonnaise, tunfisk, ansjoser og kapers.

Fredag

Chorizo med sprød gnocci

Spicy chorizo eller italiensk salsiccia i intens tomatsauce. Serveres med sprød, ovnbagt gnocci a la Romana.

Lørdag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Søndag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 952 uger

  1. Grill, diverse (220)
  2. På café eller restaurant (164)
  3. Hjemmelavet pizza (152)
  4. Hamburger med bacon (134)
  5. Wok med kylling (126)
  6. Take-Away (116)
  7. Italiensk "tapas" (101)
  8. Frikadeller med kold kartoffelsalat (100)
  9. Lasagna al forno (98)
  10. Risotto (96)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links