Madplan uge 40, 2020

Mandag

Straccetti alla rughetta

Meget tynde skiver okse- eller kalvekød (fx mørbrad) stegt/braisseret i hvidvin og buillon tilsat cherrytomater og rucula.

Tirsdag

Bruschetta med kyllingsalat

Stor skive ristet landbrød med salat, kyllingstrimler, sprød bacon og let dressing.

Onsdag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Torsdag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Fredag

Pasta penne med chorizo og ost

Kogte pasta penne, stegt chorizo, rå løg, mascarpone og tallegio ost blandes i ildfast fad og bages i ovnen i ca. 15 minutter. (Saint Albray kan benyttes i stedet for tallegio).

Lørdag

[Ikke registreret]

I byen, hos venner, på ferie, eller ...

Søndag

Braiserede svinekæber

Svinekæber braiseret med løg, gulerødder, selleri og rød peberfrugt i 3-4 timer i mørk øl. Serveres med kartoffelmos og masser af bredbladet persille.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links