Madplan uge 46, 2020

Mandag

Tun-mousse med hjemmebagt brød

Tun, agurk, æg, creme fraiche og en knivspids karry. Serveret med hurtige hjemmebagt fladbrød.

Tirsdag

Omelet med pesto og parmesan

Omelet med fyld af basilikumpesto, revet parmesan. Serveres med sprødstegt italiensk skinke og blandet grøn salat.

Onsdag

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

Torsdag

Sheppards Pie

Stegt hakket oksekød, løg og paprika i ovnfast fad dækkes med kartoffelmos. Drysses med paprika og bages i ovnen til toppen er sprød.

Fredag

Gnocchi med tomatsauce og grøn pesto

Hjemmelavet kartoffel-gnocchi i krydret tomatsauce, toppet med grøn pesto og masser af parmesan.

Lørdag

Braiserede svinekæber

Svinekæber braiseret med løg, gulerødder, selleri og rød peberfrugt i 3-4 timer i mørk øl. Serveres med kartoffelmos og masser af bredbladet persille.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 952 uger

  1. Grill, diverse (220)
  2. På café eller restaurant (164)
  3. Hjemmelavet pizza (152)
  4. Hamburger med bacon (134)
  5. Wok med kylling (126)
  6. Take-Away (116)
  7. Italiensk "tapas" (101)
  8. Frikadeller med kold kartoffelsalat (100)
  9. Lasagna al forno (98)
  10. Risotto (96)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links