Madplan uge 9, 2020

Mandag

Carpaccio di carne

Rå-marineret oksekød med rucula og parmesan

Tirsdag

Quesadillas

Pandestegte tortillapandekager med fyld af kylling eller hakket oksekød, peberfrugt, løg, tomat, jalapenos, salsa og ost.

Onsdag

Spaghetti med pangritata

Kogt (al-dente) spaghetti vendt med sprødstegt pancetta på panden i olivenolie, hvidløg og rigeligt tørret knust chili. Server drysset med rigeligt persille og pangritata (grove brødkrummer sauteret i olivenolie sammen med finthakket hvidløg og masser af timian).

Torsdag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Fredag

Svinekoteletter

Stegte eller grillede koteletter med fx gratineret spinat eller kartoffel/fennikel-gratin.

Lørdag

Tun-mousse med hjemmebagt brød

Tun, agurk, æg, creme fraiche og en knivspids karry. Serveret med hurtige hjemmebagt fladbrød.

Søndag

Moussaka

Stegt hakket oksekød og kartoffelskiver overhældt med æg og mælk, bagt i ovnen.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links