Madplan uge 25, 2021

Mandag

Hotdog - gourmet-style

Hjemmebagte hotdog-brioche-brød med oksekødspølse, syltet fennikel, estragon-mayo og saltede kartoffelchips.

Tirsdag

Stegt fisk med grøntsager og hollandaisesauce

Fx torskeryg, laksefilet e.a. Hertil fx stegt/grillet fennikel, bagte tomater, pommes ....

Onsdag

Scaloppine ala pizzaiola

Små tynde bøffer af kalvekød i tomatsauce.

Torsdag

Boller i karry

Kødboller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Serveret i stærk karrysauce med kogte ris.

Fredag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Lørdag

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

Søndag

Oksemørbrad

Medaljon af oksemørbrad toppet med grøn pesto. Hertil pommes anne, bagte cherrytomater og rødvins/balsamico-glace.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links