Madplan uge 4, 2021

Mandag

Pasta penne med chorizo og ost

Kogte pasta penne, stegt chorizo, rå løg, mascarpone og tallegio ost blandes i ildfast fad og bages i ovnen i ca. 15 minutter. (Saint Albray kan benyttes i stedet for tallegio).

Tirsdag

Quesadillas

Pandestegte tortillapandekager med fyld af kylling eller hakket oksekød, peberfrugt, løg, tomat, jalapenos, salsa og ost.

Onsdag

Svinemørbrad med nye kartofler

Grillet svinemørbrad med kogte nye kartofler, vendt med smør og frisk persille.

Torsdag

Fish'n'chips

Torskefilet/-ryg fritteret i "beer batter" (mel, øl, salt). Serveret med chunky fritter og citron/purløgs-mayo.

Fredag

Tournedos

Tournedos af kalve- eller oksekød omviklet med bacon. Hertil bagte tomater med hvidløg samt kartoffel-variant.

Lørdag

Aubergineruller med ricotta

Ruller af aubergine (og/eller squash) med fyld af ricotta, parmesan, mozzarella og persille. Gratineresi ovnen sammen med godt krydret tomatsauce. Serveres med hjemmelavet hvidløgsflute.

Søndag

Panuozzo

Åben pizza fyldt med krydrede kødboller, tomatsauce, mozzarella og frisk basilikum.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links