Madplan uge 47, 2024

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Quesadillas

Pandestegte tortillapandekager med fyld af kylling eller hakket oksekød, peberfrugt, løg, tomat, jalapenos, salsa og ost.

Onsdag

Kartoffel/porresuppe

Suppe af kartofler, porrer, løg og hønsebouillon. Rundes af med fløde og toppes med sprøde bacontern og et lille drys persille.

Fredag

Spaghetti Carbonara

Pasta med stegt bacon eller pancetta, vendt i sauce af æg, fløde og parmesan

Lørdag

Steak med Hasselbach kartofler og bagte grøntsager

Steak of mørt oksekød, serveret med Hasselbach kartofler og bagte grøntsager (tomat, peber e.l.)

Søndag

Braiserede svinekæber

Svinekæber braiseret med løg, gulerødder, selleri og rød peberfrugt i 3-4 timer i mørk øl. Serveres med kartoffelmos og masser af bredbladet persille.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 925 uger

  1. Grill, diverse (211)
  2. På café eller restaurant (161)
  3. Hjemmelavet pizza (149)
  4. Hamburger med bacon (131)
  5. Wok med kylling (121)
  6. Take-Away (109)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (98)
  8. Lasagna al forno (96)
  9. Italiensk "tapas" (94)
  10. Risotto (93)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links