Madplan uge 2, 2025

Mandag

Kartoffel/porresuppe

Suppe af kartofler, porrer, løg og hønsebouillon. Rundes af med fløde og toppes med sprøde bacontern og et lille drys persille.

Tirsdag

Pasta penne med chorizo og ost

Kogte pasta penne, stegt chorizo, rå løg, mascarpone og tallegio ost blandes i ildfast fad og bages i ovnen i ca. 15 minutter. (Saint Albray kan benyttes i stedet for tallegio).

Onsdag

Take-Away

Nogle gange tillader tid og situation bare ikke at man skal i køkkenet :-)

Torsdag

Medisterpølse

Traditionel stegt medisterpølse med kogte kartofler og skysauce.

Fredag

Wok med kylling

Lynstegt kylling med løg, peberfrugter, chili og ingefær. Serveret med Basmati-ris og små forårsruller.

Lørdag

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail med icebergsalat, citronbåde og thousand island dressing. Hertil brød og smør.

Søndag

Flæskestegssandwich

Sandwich/burger med fx flæskesteg, syltede agurker og rød spidskål.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 931 uger

  1. Grill, diverse (211)
  2. På café eller restaurant (161)
  3. Hjemmelavet pizza (149)
  4. Hamburger med bacon (132)
  5. Wok med kylling (123)
  6. Take-Away (112)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (98)
  8. Lasagna al forno (97)
  9. Italiensk "tapas" (95)
  10. Risotto (94)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links