Pollo al rosmarino

Kyllingover- og underlår vendt i mel, svitset sammen med hvidløg og chili, herefter druknet i hvidvin. Simrer under låg i 25 minutter, herefter tilsættes halve cherrytomater. Efter yderligere 15 minutter, server med godt brød.


Popularitet: 53 gange
Frekvens: Gennemsnitligt ca. 3 gange om året
Senest: Uge 48, 2024

Sæsonfordeling

30% 26% 25% 19%
Vinter Forår Sommer Efterår

Ugedagsfordeling

 
 
 
 
 
 
 
Mandag (4) Tirsdag (5) Onsdag (6) Torsdag (7) Fredag (16) Lørdag (10) Søndag (5)
Billede
Pollo al rosmarino
Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 923 uger

  1. Grill, diverse (211)
  2. På café eller restaurant (161)
  3. Hjemmelavet pizza (149)
  4. Hamburger med bacon (131)
  5. Wok med kylling (120)
  6. Take-Away (109)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (97)
  8. Lasagna al forno (96)
  9. Italiensk "tapas" (94)
  10. Risotto (93)

Se alle retter og opskrifter