Skipperlabskovs

Traditionel skipperlabskovs lavet med oksespidsbryst, kartofler og løg (i forholdet 3:2:1). Serveres med godt rugbrød og persilledrys.


Popularitet: 41 gange
Frekvens: Gennemsnitligt ca. 3 gange om året
Senest: Uge 41, 2020

Sæsonfordeling

44% 7% 5% 44%
Vinter Forår Sommer Efterår

Ugedagsfordeling

 
 
 
 
 
 
 
Mandag (3) Tirsdag (2) Onsdag (0) Torsdag (0) Fredag (3) Lørdag (6) Søndag (27)
Billede
Skipperlabskovs
Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 715 uger

  1. Grill, diverse (162)
  2. På café eller restaurant (129)
  3. Hjemmelavet pizza (122)
  4. Hamburger med bacon (100)
  5. Wok med kylling (99)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (77)
  7. Lasagna al forno (76)
  8. Italiensk "tapas" (68)
  9. Risotto (67)
  10. Spaghetti Carbonara (65)

Se alle retter og opskrifter