Madplan uge 22, 2020

Mandag

Hotdog - gourmet-style

Hjemmebagte hotdog-brioche-brød med oksekødspølse, syltet fennikel, estragon-mayo og saltede kartoffelchips.

Tirsdag

Fish'n'chips

Torskefilet/-ryg fritteret i "beer batter" (mel, øl, salt). Serveret med chunky fritter og citron/purløgs-mayo.

Onsdag

Æggekage med bacon og grønt

Enkel æggekage af æg, mælk og mel. Serveres med sprød bacon, agurk og tomat. Hertil godt rugbrød og evt. purløgsdrys.

Torsdag

Pitabrød med kylling

Pitabrød med kyllingstrimler, salat og dressing.

Fredag

Italiensk inspireret salat med skinke og fersken

God italiensk skinke med rucula-salat, friske ferskenbåde, pluikket mozarella og tomat. Stænkes med chiliolie og serveres med godt brød.

Lørdag

Svinekoteletter

Stegte eller grillede koteletter med fx gratineret spinat eller kartoffel/fennikel-gratin.

Søndag

Panuozzo

Åben pizza fyldt med krydrede kødboller, tomatsauce, mozzarella og frisk basilikum.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 889 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (153)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (89)
  10. Italiensk "tapas" (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links