Madplan uge 34, 2020

Mandag

Flanksteak

Flanksteak af oksekød. Hertil kartofler, grønne bønner og rødvinssauce.

Tirsdag

Wok med svinekød

Svinemørbrad i strimler, lynstegt i wok sammen med strimlede peberfrugter, løg, hvidløg og chili. Hertil nudler eller ris.

Onsdag

Clubsandwich med kylling og bacon

Sandwich i ciabattabolle med stegt kylling, bacon, salat, tomat og karrydressing.

Torsdag

Grillpølser med kartoffelsalat

Grillede pølser med kold kartoffelsalat.

Fredag

Fish'n'chips

Torskefilet/-ryg fritteret i "beer batter" (mel, øl, salt). Serveret med chunky fritter og citron/purløgs-mayo.

Lørdag

Pasta al Ragu Napoletano

Penne eller spaghetti serveret med kødsauce lavet på skært oksekød, løg, tomat og basilikum.

Søndag

Pulled Pork

Langtidsstegt "plukket" svinekam vendt i barbecuesauce, serveret i hjemmebagt bolle med cole slaw.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 711 uger

  1. Grill, diverse (162)
  2. På café eller restaurant (129)
  3. Hjemmelavet pizza (122)
  4. Hamburger med bacon (100)
  5. Wok med kylling (98)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (76)
  7. Lasagna al forno (75)
  8. Italiensk "tapas" (67)
  9. Risotto (66)
  10. Spaghetti Carbonara (65)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links