Madplan uge 11, 2021

Mandag

Pasta penne med chorizo og ost

Kogte pasta penne, stegt chorizo, rå løg, mascarpone og tallegio ost blandes i ildfast fad og bages i ovnen i ca. 15 minutter. (Saint Albray kan benyttes i stedet for tallegio).

Tirsdag

Stegt laks med salat og brød

Stegt laksefilet med blandet salat, brød og smør.

Onsdag

Forloren tornedos med sæsonens kartofler og agurkesalat

Hakkebøffer af svinekød, omviklet på siden med røget bacon. Hertil kartoffel samt hjemmelavet agurkesalat.

Torsdag

Pollo al rosmarino

Kyllingover- og underlår vendt i mel, svitset sammen med hvidløg og chili, herefter druknet i hvidvin. Simrer under låg i 25 minutter, herefter tilsættes halve cherrytomater. Efter yderligere 15 minutter, server med godt brød.

Fredag

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

Lørdag

Moussaka

Stegt hakket oksekød og kartoffelskiver overhældt med æg og mælk, bagt i ovnen.

Søndag

Tarteletter med høns og asparges

Traditionelle tarteletter med hønsekød og asparges i hvid sauce.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 750 uger

  1. Grill, diverse (171)
  2. På café eller restaurant (129)
  3. Hjemmelavet pizza (128)
  4. Hamburger med bacon (105)
  5. Wok med kylling (103)
  6. Frikadeller med kold kartoffelsalat (80)
  7. Lasagna al forno (80)
  8. Risotto (72)
  9. Italiensk "tapas" (71)
  10. Take-out (67)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links