Madplan uge 30, 2023

Mandag

Pollo al rosmarino

Kyllingover- og underlår vendt i mel, svitset sammen med hvidløg og chili, herefter druknet i hvidvin. Simrer under låg i 25 minutter, herefter tilsættes halve cherrytomater. Efter yderligere 15 minutter, server med godt brød.

Tirsdag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Onsdag

Penne al forno (ala Ask)

Pasta penne i tomatsauce med små kødboller, grillet rødløg og peberfrugter, chili og hvidløg. Gratineret i ovnen med friskrevet parmesan. Hertil hvidløgsbrød.

Torsdag

Tun-mousse med hjemmebagt brød

Tun, agurk, æg, creme fraiche og en knivspids karry. Serveret med hurtige hjemmebagt fladbrød.

Fredag

Kalvecouvette

Grillet eller ovnstegt kalvecouvette serveret med smørbagte kartofler vendt i persille.

Søndag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 898 uger

  1. Grill, diverse (207)
  2. På café eller restaurant (156)
  3. Hjemmelavet pizza (146)
  4. Hamburger med bacon (127)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (107)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (91)
  10. Risotto (90)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links