Madplan uge 49, 2023

Tirsdag

Andebryst med rødkål og persillekartofler

Sprødstegt andebryst med klassisk tilbehør som rødkål, kogte kartofler vendt i hakket persille, andeskysauce og lune taffelchips.

Onsdag

Mørbradbøffer med bløde løg

Små bøffer af svinemørbrad, masser af stegte bløde løg, samlet i en \"let\" sauce af fløde. Serveret på godt rugbrød.

Torsdag

Pollo al rosmarino

Kyllingover- og underlår vendt i mel, svitset sammen med hvidløg og chili, herefter druknet i hvidvin. Simrer under låg i 25 minutter, herefter tilsættes halve cherrytomater. Efter yderligere 15 minutter, server med godt brød.

Fredag

Hotdog - gourmet-style

Hjemmebagte hotdog-brioche-brød med oksekødspølse, syltet fennikel, estragon-mayo og saltede kartoffelchips.

Lørdag

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail med icebergsalat, citronbåde og thousand island dressing. Hertil brød og smør.

Søndag

Pulled Pork

Langtidsstegt "plukket" svinekam vendt i barbecuesauce, serveret i hjemmebagt bolle med cole slaw.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 945 uger

  1. Grill, diverse (216)
  2. På café eller restaurant (163)
  3. Hjemmelavet pizza (151)
  4. Hamburger med bacon (133)
  5. Wok med kylling (125)
  6. Take-Away (115)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (99)
  8. Italiensk "tapas" (98)
  9. Lasagna al forno (98)
  10. Risotto (95)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links