Madplan uge 4, 2020

Mandag

Pitabrød med kylling

Pitabrød med kyllingstrimler, salat og dressing.

Tirsdag

Stegt fisk med grøntsager og hollandaisesauce

Fx torskeryg, laksefilet e.a. Hertil fx stegt/grillet fennikel, bagte tomater, pommes ....

Onsdag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Fredag

Wok med oksekød

Oksestrimler, løg, hvidløg, ingefær, chili og peberfrugt i strimler. Serveres med ris eller ægnudler.

Lørdag

Chilenske hotdogs

Hotdog med ristede pølser i baguettes, med guacamole, friske tomater i tern, samt hakkede syltede jalapenos.

Søndag

Skipperlabskovs

Traditionel skipperlabskovs lavet med oksespidsbryst, kartofler og løg (i forholdet 3:2:1). Serveres med godt rugbrød og persilledrys.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links